logo

Verhuur

Gezelligheid in de GelagkamerDe gelagkamer is te huur voor het houden van 'eigen' bijeenkomsten. Met enige regelmaat vinden hier vergaderingen plaats van wijkplatforms, buurtverenigingen, serviceclubs, politieke partijen e.d.. Tevens kan de ruimte gehuurd worden voor kleinschalige feestjes, familiereünies of recepties, bijvoorbeeld het vieren van oma's verjaardag, die de drukte niet meer thuis wil hebben. Voor presentaties bij de vergaderingen kan de bovenzaal worden gebruikt, waar faciliteiten zoals een beamer aanwezig zijn.

Door de combinatie met een bezoek aan museum en expositie kunt u uw bijeenkomst een cultureel tintje meegeven. De opbrengsten komen ten goede van de Historische Vereniging. De ruimte heeft een capaciteit voor 30 personen (zitplaatsen), in combinatie met bar en statafels maximaal 40 personen.

Voor nadere gegevens en/of reserveringen kan contact worden opgenomen met Gerda Dorsman, telefoon 078 - 6125149. Ook kan tijdens de openingsuren in De Vergulde Swaen nadere informatie worden ingewonnen.

Met de verhuur van de gelagkamer wordt de oorspronkelijk functie van De Vergulde Swaen als herberg, in ere hersteld. De kwaliteit van de catering 'gaat voor goud', geheel in lijn met de naamgeving van ons pand. De drankjes, hapjes (foto links) en eventueel een broodmaaltijd worden professioneel verzorgd door vrijwilligers van de Historische Vereniging. Ook kunnen huurders desgewenst ervoor kiezen een cateraar een buffet/maaltijd (foto rechts) te laten bezorgen. Zodoende kunnen huurders kiezen voor een vergadering/feestje, met culinaire verzorging op maat, op een unieke locatie. 

Lekkere hapjes Professionele catering in de Gelagkamer

Openingstijden

Woensdag en zaterdag
10.00 - 16.00 uur

Zondag
14.00 - 17.00 uur

Buiten deze tijden alleen op afspraak

Bezoekadres

De Vergulde Swaen

Historische Vereniging Zwijndrecht
Rotterdamseweg 53-55
3332 AC Zwijndrecht


Google Maps

Contact

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon
(078) 612 5681

Alleen tijdens openingsuren