Historische Vereniging Zwijndrecht

Swindregt Were

Cover Swindregt WereOp deze pagina kunt u vanaf 2017 (31e jaargang) de nummers teruglezen van het periodiek "Swindregt Were", uitgegeven door het Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht en de Historische Vereniging Zwijndrecht. Het magazine verschijnt twee maal per jaar en wordt gratis aan de leden toegezonden, de verkoopprijs voor losse nummers bedraagt € 5,00, verkrijgbaar in De Vergulde Swaen tijdens openingsuren (zie voetregel).

De redactie van het blad bestaat uit leden/vrijwilligers van de beide verenigingen. Daar waar de mededelingenkrant zich richt op actuele activiteiten van de Historische Vereniging kenmerken de publicaties in Swindregt Were zich vooral als doorwrochte studies over historische locaties/gebeurtenissen van zowel Zwijndrecht als Hendrik-Ido-Ambacht.

Redactie Hendrik Ido Ambacht
W. Schneider, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie Zwijndrecht
M.M. de Jongh MA, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
drs. C.L. van der Leer, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

Vormgeving: R. Meekel, Same-d

© Redactie blad en auteur. Niets van de uitgaven mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder voorafgaande toestemming van de redactie of auteur. Na toestemming geschiedt publicatie uitsluitend met bronvermelding.

De brochures worden geopend in een nieuw venster. 

 

36e jaargang

  • Nummer 1 - mei 2024 (online vanaf oktober 2024)
  • Nummer 2 - oktober 2024 (online vanaf mei 2025)

37e jaargang

  • Nummer 1 - mei 2023   
  • Nummer 2 - oktober 2023 (online vanaf mei 2024)

36e jaargang

35e jaargang

34e jaargang

33e jaargang

32e jaargang

31e jaargang

Openingstijden

Woensdag en zaterdag
10.00 uur - 16.00 uur

Zondag
14:00 uur - 17:00 uur

Buiten deze tijden alleen op afspraak

Bezoekadres

De Vergulde Swaen


Rotterdamseweg 53-55
3332 AC Zwijndrecht


Google Maps

Contact

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon
(078) 612 5681

Alleen tijdens openingsuren