Historische Vereniging Zwijndrecht

Lidmaatschap

Wilt u lid worden van de Historische Vereniging Zwijndrecht? Neem dan contact met ons op! Vul het aanmeldformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Wat krijgt u allemaal voor uw lidmaatschap?
- Een gratis boek als welkomstcadeau!
- Twee keer per jaar het magazine 'Swindregt Were' met daarin historische verhalen over Zwijndrecht!
- Drie keer per jaar de mededelingenkrant
- Gratis of tegen gereduceerde prijs toegang tot lezingen 
- Korting in de voorverkoop van nieuwe door de Historische Vereniging uitgegeven boeken.

Wat betekent uw lidmaatschap voor ons?
- Dankzij uw lidmaatschap kunnen wij lezingen, tentoonstellingen en andere activiteiten organiseren waarin de geschiedenis van Zwijndrecht centraal staat.
- U draagt bij aan historisch onderzoek over de geschiedenis van Zwijndrecht
- U draagt bij aan de aandacht voor/het behoud van de monumenten in Zwijndrecht

Kosten lidmaatschap
Als u lid van onze vereniging wilt worden, kost dat 20 euro per jaar. Sinds 2024 hebben wij ook een zogenoemd 'porto-tarief'. Dit betekent dat als u buiten de Zwijndrechtse Waard woont, het lidmaatschap 10 euro extra kost en dan zal alle correspondentie via de post verzonden worden. U kunt in dat geval echter ook voor het 'digitale lidmaatschap' kiezen. U betaalt dan 20 euro en ontvangt alles digitaal. 

Genoeg redenen om lid te worden dus!

 

 

Aanmeld formulier

Persoonlijke informatie

verplicht *

Contact informatie

Lidmaatschap

Ik word lid van de Historische Vereniging en maak de kosten voor het lidmaatschap (€20,- of meer) over op NL15 RABO 0387 4116 74 t.n.v. de Historische Vereniging Zwijndrecht.
Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe Europese wetgeving GDPR (General Data Protection Regulation) rondom het vastleggen van persoonsgegevens, hetgeen impliceert dat wij aan moeten geven wat met de geregistreerde data gebeurt en daarvoor ook uw toestemming zullen vragen. De persoonlijke informatie die wij vragen is noodzakelijk om leden van de vereniging te kunnen identificeren, waarbij geboortedata worden gebruik voor de selectie van leeftijdscategorieën en het daarop afstemmen van verenigingsactiviteiten. De gevraagde contactinformatie zal uitsluitend worden gebruikt voor het informeren van leden over verenigingsactiviteiten. Alle geregistreerde gegevens zullen door de Historische Vereniging Zwijndrecht nooit gebruikt worden om leden te benaderen met commerciële doeleinden, net zo min als deze gegevens ooit ter beschikking gesteld zullen worden aan derden. Overigens blijven de ingevoerde gegevens niet opgeslagen binnen de website maar worden deze opgeslagen in een separaat ledenbestand dat geen verbinding heeft met internet.
 

Openingstijden

Woensdag en zaterdag
10.00 uur - 16.00 uur

Zondag
14:00 uur - 17:00 uur

Buiten deze tijden alleen op afspraak

Bezoekadres

De Vergulde Swaen


Rotterdamseweg 53-55
3332 AC Zwijndrecht


Google Maps

Contact

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon
(078) 612 5681

Alleen tijdens openingsuren